966 40 65 53- Carrer Carretera, 35B, 03788 Beniaia info@valldegallinera.es

Arròs caldós amb conill i verdures

Ingredients
  • 1 kg de conill
  • 250 g. de jueva ampla
  • 1 pebrot vermell
  • 1 tomàquet madur
  • 2 carxofes
  • 50 g. de garrofó
  • Oli d’oliva
  • 400 g. d’arròs
  • 1 nyora
  • safrà
  • aigua
Preparació
  • Posem al foc una olla amb oli i sal. Incorporem el conilltrossejat i ho sofregim uns 10 minuts.
  • A continuació afegim els fesols i les carxofes i el pebrot trossejats. Quan estigui sofregim el tomàquet ratllat.
  • Remenem bé i incorporem l’aigua i la nyora. Deixem coure uns 3/4 d’hora i posem l’arròs.
  • Finalment afegim la sal, el safrà i seguim la cocció fins a aconseguir un arròs caldós.
Aumentar tamaño
Contraste
Share This