966 40 65 53- Carrer Carretera, 35B, 03788 Beniaia info@valldegallinera.es

Mercat de La Foradà

El Mercat de la Foradà a La Vall de Gallinera, se celebra el segon diumenge de cada mes. Ofereix productes agrícoles i tota classe de productes casolans i d’artesania, un mercat de proximitat, amb preus justos, del productor al consumidor, i sense...

Arròs caldós amb conill i verdures

Ingredients 1 kg de conill 250 g. de jueva ampla 1 pebrot vermell 1 tomàquet madur 2 carxofes 50 g. de garrofó Oli d’oliva 400 g. d’arròs 1 nyora safrà aigua Preparació Posem al foc una olla amb oli i sal. Incorporem el conilltrossejat i ho sofregim uns 10...

Puchero

Ingredients 4 grapats de cigrons. Medi pollastre. Un tros de xoriço. Un altre de cansalada. Unes branques d’api. Un tros de carbassa. Patates. Aigua per coure. Sal. Preparació Primer pas: posem en remull els cigrons Aquest serà el primer pas que farem el dia...

Mintxos

Ingredients Water Salt Oil Flour Muller Preparació Es posa l’aigua a bullir amb sal. Escalda la farina amb aquesta aigua i es pasta amb una mica d’oli. Es deixa reposar mitja hora. Es fan les boletes per als minxos i s’aplanen formant un cercle. Es...

Arròs caldós amb mongetes, cards i naps

Ingredients 200 g de mongetes blanques posades en remull el dia anterior. 400 g de jarret de porc. 1 peu de porc. 100 g de cansalada sense salar. 4 botifarres de ceba. 1 blanc. 4 naps petits. 350 g d’arròs. Safrà i sal. Preparació Posar les mongetes en olla al...

Gener

Dia 17, foguera de Sant Antoni a Benissivà. Jornades de rememoració de la matança del...
Aumentar tamaño
Contraste
Share This